Sommarens bästa dukningstips

Låt dig inspireras av våra favoriter inför sommarens alla tillställningar.

Till dukningen låter vi nya KLING vas få huvudrollen. Det är bara att fylla upp med vatten och placera ut små ängsblommor i ring. Snabbt, enkelt & snyggt!

För sommarens soliga dagar

Bär hatt på stranden som skydd mot solens starka strålar eller på sommarfesten. Vi har en rad nya modeller i lager så att alla ska kunna finna sin favorit!

Våra sommarfavoriter

ARILD är en ny serie underbara handdukar inspirerade av naturen. Den mjuka frottén av 100 % bomull vävs i Europa och finns i olika storlekar och färger.
 

ALMA lykta med grafiskt svart järn i kombination med skirt glas har tidlös design och finns i många olika storlekar och former. En omtyckt inredningsfavorit som håller stilen år efter år.

Villa Sjövik

Här delar Carin Norberg, som driver instagramkontot @villasjovik, med sig av tips och idéer för dig som vill återskapa hennes stil hemma på din uteplats eller balkong.

Design by Mirelle

Mirelle Stoor, som är influencer och utbildad inredare, bor i vackra Villa Björkbacka och delar via instagramkontot @designbymirelle med sig av olika DIY-projekt för hem och trädgård.

Duka för en härlig picknick

Häng med och ta del av våra bästa tips för en lyckad dag med dukning under bar himmel.

Populära treveksljus

Handgjorda ljus tillverkade i vår egen svenska ljusfabrik.

Trender 2022

Inredningstrenden för 2022 kretsar mycket kring det handgjorda, naturliga och ombonade. Hantverk och återbruk som ger det där lilla extra till våra hem. Men också vackert, munblåst glas och olika nyanser av mässing.