Frågor & svar

Hur lång är leveranstiden? 
Normalt skickas din beställning inom 2 – 4 arbetsdagar. Avvikelser kan förekomma.

Vad händer om jag inte hämtar ut mitt paket?
Du har 7 dagar på dig att hämta ditt paket hos ditt ombud. Om du inte har hämtat paketet inom 7 dagar, skickas paketet tillbaka till oss och vi debiterar dig 250 kr, som avser frakt- och returfraktkostnad och vår hantering av returen. Mer information hittas i våra köp- och leveransvillkor.

Kan jag ändra eller ta bort min order?
Vi automatiserar vårt lager och börjar behandla din order snarast möjligt och du kan då inte ändra eller annullera din order. Du kan alltid returnera enligt våra köp- & leveransvillkor (5. Ångerrätt och öppet köp).

Vad gör jag om jag ångrar mitt köp och vill skicka tillbaka varorna?
Vi erbjuder öppet köp på alla ordrar i 30 dagar från den dag då du mottog dina varor. Varorna måste återlämnas oanvända i ursprungligt skick och utan defekter samt returneras i originalförpackningar med medföljande bruksanvisningar. Du står själv för fraktkostnaden om du utnyttjar din ångerrätt. För att returnera varor fyller du i returformuläret som finns på vår hemsida.

Min produkt är felaktig/skadad. Vad gör jag?
Om du har fått en felaktig vara eller felaktigt antal varor, ber vi dig att fylla i returformuläret som finns på vår hemsida så att vi kan hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Hur betalar jag i webbshopen?
Det ska vara enkelt och säkert att handla från oss. Därför erbjuder vi Klarna som betalningsalternativ. Du kan betala direkt i kassan med banköverföring, kortbetalning efter att du har mottagit din beställning eller dela upp din betalning.

Vilka leveranssätt har ni?
Vi skickar våra ordar med PostNord. Du kan välja att hämta paketet hos ombud eller få det hemleverat.
Vi erbjuder leverans endast till adresser inom Sverige.

Vad kostar frakten?
Frakt till ombud kostar 59 kr. Fri frakt över 499 kr.
Frakt för hemleverans kostar 99 kr.

Hur lång bytesrätt har jag?
Du har alltid 30 dagars bytesrätt.