Brafab

Brafab - genuin kärlek till utemöbler

Brafab började som en liten familjefirma på 1930-talet. Då låg fokus på tillverkning och försäljning av korgar, träskedar och stegar. Sedan dess har företaget vuxit och Brafab är nu en av de största leverantörerna av utemöbler i norra Europa. Familjeandan på företaget är stor och vi är måna om alla våra intressenter; kunder, leverantörer, anställda och inte minst våra kompetenta återförsäljare. Vi har under åren behållit en företagsanda där allt är möjligt och det fortsätter driva oss och utvecklingen framåt.

Brafab moments - dela ögonblicken som är något extra

Vi önskar dela med oss av vår entusiasm kring möjligheterna att umgås utomhus och vill gärna tipsa om färg, form, vad man kan tänka på och olika sätt att inreda och möblera sin utemiljö. Det finns inget som är rätt eller fel, utan med en stor dos inspiration och skaparglädje säger vi: våga testa! Vi vill kort sagt inspirera till livets moments där du delar de där ögonblicken som är något extra. Och kunna locka till ett härligt uteliv med hjälp av Brafabs kvalitativa och hållbara utemöbler.

Brafab – genomtänkt stil, funktion och kvalitet

När du köper en utemöbel från Brafab märker du att vi har tänkt igenom formen och funktionen noga. Våra utemöbler ska tillföra dig och din utemiljö någonting speciellt och ska kännas som en naturlig del av din utemiljö. Våra möbler håller att både slitas på, sitta i och titta på. Du kan känna dig trygg när du väljer utemöbler från Brafab och du kan känna dig stolt när du bjuder hem vänner och bekanta. Om du bara vill slappa i din lugna vrå av trädgården utan att bli störd, kan du känna dig lugn i att göra det i just en Brafab-möbel. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så har vi reservdelar till merparten av våra utemöbler, och du kan fortsätta njuta av dina utemöbler från Brafab.

Brafab >>